Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ-ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ
Ένα από τα πιο σημαντικά μυθιστορήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο “Δον Κιχώτης” του Μιγκέλ ντε Θερβάντες παρακολουθήσαμε από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας.   Μια παράσταση που συνδυάζει θεατρικές κούκλες με άκρα και θέατρο σκιών, προκειμένου να ζωντανέψει τις περιπέτειες του αγαπημένου και πολυπαθή ήρωα!

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !!!!Η ΥΠΟΔΟΧΗ!! ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ!! Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ!!
Ο Δον Κιχώτης,  επηρεασμένος από τα ιπποτικά βιβλία που διαβάζει, ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι μαζί με το φίλο του Σάντσο Πάντσο για να κυνηγήσουν γίγαντες και δράκους και να προστατέψουν όλους όσους έχουν ανάγκη.

Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ!!!

Έτσι εμπλέκεται σε μάχες , μονομαχίες, επιθέσεις, αλλά και πολλές ταλαιπωρίες.

Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΣΟ ΠΑΝΤΣΟ!!!
  Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ!!


Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ!!!
Οι φίλοι του που τον αγαπούν και πιστεύουν στην ευαισθησία και τον ανθρωπισμό του, σκαρφίζονται διάφορα κόλπα και μεταμορφώνονται.....


Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ


ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΑΛΟΓΟ!!
 Αυτός όμως πάντα πιστεύει ότι «το να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο δεν είναι ούτε τρέλα, ούτε ουτοπία, αλλά δικαιοσύνη». Έτσι επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες και πιο σοφός στο σπίτι του παρέα με τους φίλους του και τα βιβλία του.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!


 ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΚ -ΝΙΚ!!!


ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.